Acasă Uncategorized Suceava: Premierul Boc repetă întruna că am ieşit din recesiune

Suceava: Premierul Boc repetă întruna că am ieşit din recesiune

DISTRIBUIȚI

100213 – 17042011 – „Toate datele pe care le avem in fata arata ca Romania iese din recesiune dupa primul trimestru. Este semnul oficial ca mergem pe crestere economica”, a declarat, sambata, premierul Emil Boc, la Suceava.Emil Boc a mai spus ca, potrivit oficialilor europeni, Romania este un model de redresare economica. „Asta inseamna ca cheltuim cat producem si ne-am ajustat cheltuielile statului dupa ceea ce poate aceasta tara. Asta inseamna sa faci o politica ce duce Romania spre crestere economica”, a afirmat seful Executivului.Potrivit acestuia, Romania are in acest an 35 miliarde de lei pentru investitii, in conditiile in care au fost doar 33 miliarde de lei anul trecut, iar din cresterea economica vor veni resursele pentru cresterea salariilor si pensiilor: „In 2012 bugetarii vor recupera integral pierderea din 2010, iar pensiile vor putea fi indexate cel putin cu rata inflatiei”.

 

 

 

 

 

 

Emil Boc mai spune ca Romania are cea mai mare productie la export de dupa 1989 si ca este pe primul loc in Uniunea Europeana la comenzile noi in industrie, semne care arata insanatosirea economiei.

Premierul a vizitat sambata doua santiere din Suceava unde se executa lucrari in cadrul unor proiecte cu finantare europeana. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.