Acasă Uncategorized Bucureşti: 45 de inculpati in dosarul de coruptie de la Vama Siret...

Bucureşti: 45 de inculpati in dosarul de coruptie de la Vama Siret au fost puşi în libertate

DISTRIBUIȚI

100655 – 04052011 – Fostul sef al PTF Siret Aurel Anea si alti 44 de inculpati din dosarul coruptiei de la Vama Siret, judetul Suceava, vor fi cercetati in libertate, in urma deciziei instantei supreme. Pentru cei 45 de acuzati de coruptie, judecatorii au luat masura interdictiei de a parasi tara.

Instanta suprema a judecat marti recursurile in cazul acestora. In dosarul coruptiei de la Vama Siret, judetul Suceava, au fost trimisi in judecata 62 de ofiteri si agenti de politie de frontiera, precum si patru lucratori vamali.

Curtea de Apel Suceava a decis, in 29 aprilie, inlocuirea masurii arestarii preventive cu interdictia de a parasi tara in cazul a 23 de inculpati si a mentinut masura arestarii preventive pentru alti 25, printre acestia fiind si Aurel Anea, fostul sef al PTF Siret.

Decizia au fost contestata atat de cei 25 de politisti de frontiera pentru care instanta suceveana a dispus mentinerea in arest, cat si de procurori, pentru 20 din cei 23 de inculpati in cazul carora a fost decisa interdictia de a parasi tara.

In 27 aprilie, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a 62 de ofiteri si agenti de politie de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret, judetul Suceava, precum si a patru lucratori vamali din cadrul Biroului Vamal Siret. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.