Acasă Uncategorized Bucureşti: Deputaţii evită votul final la proiectul de lege privind eutanasierea cainilor

Bucureşti: Deputaţii evită votul final la proiectul de lege privind eutanasierea cainilor

DISTRIBUIȚI

101413 – 31052011 – Proiectul de lege referitor la eutanasierea câinlor fără stăpân a fost adoptat pe articole de plenul Camerei Deputaţilor, nefiind aduse modificări formei adoptate de Comisia de administraţie. Votul final, care ar fi trebuit să aibă loc în sesiunea de la orele 12.30, a fost amânat.

Plenul Camerei Deputaţilor a început, luni, dezbaterea pe articole a proiectului de lege privind programul de gestionare a câinilor fără stăpân,

 informează Antena 3.

 

Dezbaterile generale au început cu propunerea viceliderilor de grup Eugen Nicolăescu (PNL) şi Aura Vasile (PSD) ca proiectul de lege să fie retrimis la Comisia de Administraţie, cu termen 31 august 2011.

 

Propunerea de retrimitere la Comisie a fost susţinută şi de către liderul grupului minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian. Acesta a solicitat ca termenul de predare a raportului să fie prelungit chiar până în toamnă, astfel încât să aibă loc o dezbatere amplă, care să implice întreaga societate românească.

Plenul Camerei Deputaţilor a respins, însă, propunerea de retrimitere la Comisie, după ce s-au înregistrat 65 de voturi „pentru”, 61 de voturi „împotrivă” şi cinci abţineri, care se contabilizează la voturile „împotrivă”. După respingerea propunerii de retrimitere la Comisie, plenul a trecut la dezbaterile generale. Proiectul de lege face parte din categoria legilor organice, Camera Deputaţilor fiind forul decizional. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.