Acasă Uncategorized Bucureşti: Fiecare copil este un decorator

Bucureşti: Fiecare copil este un decorator

DISTRIBUIȚI

– 101401 – 31052011 – În perioada 6 – 18 iunie 2011 are loc prima expoziţie a copiilor pasionaţi de creaţia artistică plastică şi de comunicare intitulată “Fiecare copil este un decorator”. Organizată de Dorina Horătău şi Elena Niculiţă, în parteneriat cu IRSCA Gifted Education şi Biblioteca Metropolitană Bucureşti, această expoziţie-eveniment reprezintă finalitatea cursului de formare vizuală şi comunicare realizat pentru copiii cu vârste cuprinse între 9 şi 12 ani. Este propusă o formulă de prezentare şi ambientare spaţială de excepţie în care sunt expuse pentru publicul larg şi mass-media lucrări şi obiecte decorate de micii creatori.

 

 

Dorina Horătău, coordonatorul secţiunii de formare vizuală, propune un concept expoziţional de autor în care ambientarea şi organizarea spaţiului într-o montare de tip instalaţie de artă pune în valoare spontaneitatea din lucrările copiilor şi în acelaşi timp completează ineditul cursului. Este lector univ. dr. la Universitatea de Arte din Bucureşti în cadrul Facultăţii de Arte Decorative şi Design, un artist vizual cu experienţă în domeniul artelor şi designului textil şi are un palmares bogat de expoziţii naţionale şi internaţionale. Este câştigătoarea Marelui Premiu al Trienalei de Arte Textile din 2006.

Elena Niculiţă, coordonatorul secţiunii de comunicare, este jurnalist radio şi trainer cu experienţă în sales&communication, organizator de expoziţii-atelier de obiecte lucrate manual şi iniţiator în promovarea unor expoziţii de artă. La deschiderea  expoziţiei va fi alături de copii şi va media descrierea şi prezentarea lucrărilor realizate, respectiv felul în care ei vor interacţiona cu presa şi publicul. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.