Acasă Uncategorized Bucureşti: Protest în faţa sediului central al PDL

Bucureşti: Protest în faţa sediului central al PDL

DISTRIBUIȚI

– 100742 – 06052011 – Un mars de protest organizat de asociatiile de protectie a animalelor s-a desfasurat vineri in Bucuresti, intre Piata Romana si Piata Victoriei. Marsul s-a oprit pe Bdul Aviatorilor, in fata sediului central al PDL.

“Motivele iesirii in strada sunt amendamentele PDL referitoare la eutanasie, depuse in februarie 2011 la Legea Marinescu 2, care astfel, din proiectul sterilizarii a devenit proiectul eutanasierii. Comisia de Administratie Publica a Camerei Deputatilor, compusa in majoritate din PDL-isti, a votat pentru

 eutanasie de doua ori, ignorand recomandarile Parlamentului European si ale PPE. In prezent, proiectul se afla pe ordinea de zi in plenul Camerei Deputatilor. Actiunea de azi a avut rolul de a atrage atentia PDL asupra modalitatii corecte de votare, sterilizarea”, a declarat presedintele Asociatiei “Cutu, cutu”.

 

 

 

Protestatarii au scandat: „Vrem sterilizare/si returnare”, „Suntem o voce, suntem un vot”/De eutanasie nu este loc”, „Romania masacreaza/Europa ne blameaza”.

La actiune a fost prezent si vicepresedintele PRM Marius Marinescu, autorul proiectului sterilizarii.

La sfarsitul manifestării s-a depus la sediul PDL un memoriu. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.