Acasă Uncategorized Bucureşti: Servicii gratuite de stomatologie şi oftalmologie pentru defavorizaţii din Sectorul 6

Bucureşti: Servicii gratuite de stomatologie şi oftalmologie pentru defavorizaţii din Sectorul 6

DISTRIBUIȚI

101083 – 18052011 – Începând cu luna martie a anului 2010, persoanele cu venituri mici din Sectorul 6 beneficiază de consultaţii şi tratamente gratuite în cadrul cabinetelor medicale, stomatologice şi oftalmologice, aparţinând  “Centrului socio-medical” realizat de  Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 în parteneriat cu Asociaţia AHAVA.

Centrul socio-medical Sector 6 este  destinat să acorde asistenţă medicală de specialitate, gratuită sau parţial subvenţionată, pentru persoane aflate în dificultate, cu domiciliul legal pe raza Sectorului 6.

Serviciile medicale oftalmologice de specialitate pentru  persoanele defavorizate se acordă în funcţie de venitul pe membru de familie şi constau în consultaţii oftalmologice cu dioptron, prescripţii oftalmologice, prezentarea unei game largi de rame şi lentile, intervenţii chirurgicale pentru cataractă, corecţia strabismului la copii şi adulţi, tumori oculare şi perioculare. La rândul lor, cabinetele stomatologice oferă servicii de terapie – odontologie, endodonţie, protetica, chirurgie oro-maxilo-facială.

Cabinetele funcţionează în cartierele Militari şi Drumul Taberei.

De la începutul anului 2011,  un număr de 778 de persoane au primit tratamente gratuite sau subvenţionate, 480 de persoane beneficiind de servicii stomatologice iar alte 298 de consultaţii şi tratamente oftalmologice. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.