Acasă Uncategorized Timişoara: Cursuri gratuite de limba română pentru străinii din Timişoara şi Bucureşti

Timişoara: Cursuri gratuite de limba română pentru străinii din Timişoara şi Bucureşti

DISTRIBUIȚI

100969 – 13052011 –  Institutul Intercultural Timişoara vine în ajutorul migranţilor din Timişoara şi Bucureşti, facilitându-le acestora accesul de învăţare a limbii române gratuit.

Cursurile se adresează cetăţenilor din state ne-membre ale Uniunii Europene rezidenţi în România şi se desfăşoară în perioada mai – iunie 2011. Ele au o durată de 74 ore şi se desfăşoară după un program intensiv, stabilit de fiecare profesor cu grupa sa.

Cursurile de limba română se finalizează cu obţinerea unui certificat de participare emis de Institutul Intercultural Timişoara. Cursurile de orientare culturală includ elemente utile pentru testarea în vederea obţinerii cetăţeniei române.

Deoarece numărul de locuri este limitat, admiterea la curs se realizează în ordinea înscrierilor.

Aceste cursuri de limba română sunt pentru străinii din Timişoara si Bucureşti, organizate de Institutul Intercultural Timisoara, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi cu sprijinul Oficiului Român pentru Imigrări, care asigură finanţarea prin Fondul European pentru Integrare. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.