Acasă Uncategorized Bucureşti: Atenţionare de inundaţii pentru Moldova şi nordul ţării

Bucureşti: Atenţionare de inundaţii pentru Moldova şi nordul ţării

DISTRIBUIȚI

102108 – 24062011Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis vineri o atentionare cod galben de inundatii, pe mai multe rauri din nordul tarii si din Moldova.

Se estimeaza ca vor exista scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si cresteri de debite si niveluri cu depasiri ale cotelor de atentie.

Se instituie cod galben incepand de vineri, orele 18.00, pe raurile din bazinele hidrografice: Tisa, Viseu, Iza, Tur, Lapus (judetele Maramures si Satu Mare) Crasna, Barcau superior) judetul Salaj si Satu Mare).

Incepand de sambata, 25 iunie, se instituie cod galben de la orele 3.00 pe bazinele superioare si mijlocii ale raurilor: Olt (judetele Harghita Covasna si Brasov), Suceava, Moldova (judetul Suceava), Bistrita (judetele Suceava si Neamt) Trotus (judetele Harghita si Bacau), Putna (judetul Vrancea) si Barlad (judetele Iasi, Vaslui si Galati.

In intervalul avertizarii aceste fenomene se pot produce izolat si pe alte rauri mici din zona de munte, din alte bazine hidrografice. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.