Acasă Uncategorized Bucureşti: “Castraveţii lungi” nu transmit Escherichia coli

Bucureşti: “Castraveţii lungi” nu transmit Escherichia coli

DISTRIBUIȚI

101657 – 08062011- Laboratorul Sanitar-Veterinar şi pentru Siguranţa Alimentelor din cadrul DSVSA Bucureşti a eliberat, pe 7 iunie a. c., primele buletine de analiză pentru “castraveţi lungi”, conform cărora “rezultatul examenului de laborator este negativ pentru Escherichia coli.”

În cadrul conferinţei de presă comune a ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi a preşedintelui ANSVSA, din data de 6 iunie a. c., dr. Radu Roatiş-Cheţan, preşedinte-secretar de stat al Autorităţii, a declarat că toate cantităţile de castraveţi de seră care urmează a fi distribuite gratuit către consumatori de către producătorii români, la cererea acestora din urmă, vor fi analizate în laboratoarele specializate ale ANSVSA.

Fiecare transport de castraveţi va fi supus examenelor de laborator şi va fi însoţit de buletin de analiză, pentru a veni astfel în sprijinul măsurii propuse de către ministrul Valeriu Tabără de a distribui aceşti castraveţi către consumatori din cadrul unor unităţi ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, Ministerului Educaţiei Cercetării, Tineretului şi Sportului, Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Ministerului Sănătăţii etc, susţin reprezentanţii ANSVSA. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.