Acasă Uncategorized Bucureşti: Corpul de Control al prim-ministrului face o anchetă la MAI

Bucureşti: Corpul de Control al prim-ministrului face o anchetă la MAI

DISTRIBUIȚI

– 101416 – 01062011 – Premierul Emil Boc a solicitat Corpului de Control să efectueze o verificare la Ministerul Administraţiei şi Internelor. Solicitarea premierului a fost făcută la câteva zile după ce secretarul general din MAI a fost arestat pentru fapte de corupţie.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean, a precizat că este vorba de o anchetă administrativă şi că acest control a fost demarat din 19 mai. „Corpul de Control al prim-ministrului desfăşoară o anchetă administrativă la Ministerul

 Administraţiei şi Internelor. Premierul a dispus efectuarea controlului încă din 19 mai, răspunzând unei solicitări din partea unui sindicat al poliţiştilor”, a spus Ioana Muntean.

 

 

Laurenţiu Mironescu, secretarul general din MAI, a fost demis în urma implicării sale în fraudele din Portul Constanţa, a anunţat luni ministrul de Interne, Traian Igaş. Fostul secretar general al MAI a fost ridicat de anchetatori, luni, în jurul oreilor 13.15, de la locuinţa sa din Eforie Sud. El urmează să fie adus în Capitală pentru a fi audiat de procurorii DNA.

Ministrul Igaş spunea, luni dimineaţa, că nu a ştiut despre ancheta DNA în cazul în care este implicat Laurenţiu Mironescu şi că, din câte a sesizat, este vorba despre perioada anterioară numirii acestuia în funcţia de la MAI. Ulterior, Igaş a fost chemat la sediul Guvernului, unde a discutat cu premierul Emil Boc. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.