Acasă Uncategorized Bucureşti: Ponta l-a inlaturat pe Vanghelie de la sefia PSD Bucuresti

Bucureşti: Ponta l-a inlaturat pe Vanghelie de la sefia PSD Bucuresti

DISTRIBUIȚI

102176 – 28062011– Presedintele PSD Victor Ponta a cerut luni, in sedinta Comitetului Executiv al partidului, inlocuirea lui Marian Vanghelie de la conducerea organizatiei PSD Bucuresti., conform unor surse citate de Realitate TV. Liderul PSD a declarat la finalul sedintei CEx, ca PSD Bucuresti va fi condus incepand din acest moment de un Birou de coordonare, din care va face parte si Marian Vanghelie. „Nu vrem sa mai avem incidente cu lideri care ies in afara si creeaza probleme de coerenta si comunicare. Organizatia de Bucuresti, pentru perioada preelectorala, va fi condusa de un Birou provizoriu de coordonare din care vor face parte cei patru vicepresedinti care sunt membri ai organizatiei de Bucuresti: Corina Cretu, Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu si Marian Vanghelie, precum si presedintele de onoare Ion Iliescu si presedintele CN Adrian Nastase. Eu voi fi presedintele coordonator al acestui comitet”, a explicat Ponta.

 

 

Liderul PSD nu a vrut sa dezvaluie care au fost motivele pentru care Marian Vanghelie a fost dat la o parte de la conducerea filialei Capitalei.

Marian Vanghelie a iesit printre primii de la reuniunea partidului, raspunzand laconic la intrebarile jurnalistilor. „Raman Marian Vanghelie, Marian Vanghelie e cel mai important. O sa vedeti dumneavoastra! Intrebati-l pe presedintele partidului…”, a spus Vanghelie, parasind in graba Palatul Parlamentului.

Lui Marian Vanghelie i s-au reprosat relatiile apropiate cu PDL si slabele rezultate ale filialei, dar si disensiunile din cadrul USL Bucuresti cu liderul PNL Andrei Chiliman, conform unor surse.

Alte surse din interiorul PSD au declarat insa ca aceasta inlocuire neasteptata are o stransa legatura cu declaratiile lui Sebastian Lazaroiu facute luni seara la Realitatea TV. Actualul ministru al Muncicii si fost consilier prezidential a afirmat ca Victor Ponta are „in sange vocatia tradarii” si a fost ales la sefia PSD si cu ajutorul PDL, care a pus umarul la daramarea lui Mircea Geoana prin intermediul unor filiale PSD. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.