Acasă Politic Chisinau: Premierul Filat vrea sa remanieze guvernul

Chisinau: Premierul Filat vrea sa remanieze guvernul

DISTRIBUIȚI

102610 – 13072011 – Premierul Republicii Moldova, Vlad Filat, a lasat sa se inteleaga, marti, in cadrul unui discurs sustinut dupa consultari cu societatea civila, ca este necesara o remaniere a guvernului de la Chisinau.

„Acum se incearca incorsetarea deciziilor premierului prin interese de partid, fara a se tine cont de interesele oamenilor. Unii conducatori se cred vesinici in functie, aparati de algoritm. Nu toti isi fac treaba asa cum trebuie. Unii au aflat despre reforma de la TV. Aceste lucruri nu vor mai fi acceptate”, a spus Filat, citat de Unimedia.

In privinta impasului politic in care se afla institutia prezidentiala, Filat a propus ca Alianta pentru Integrare Europeana sa initieze discutii cu Partidul Comunistilor in vederea identificarii unei candidaturi de compromis la presedintia Republicii Moldova, sugerand ca PLDM nu-l mai sustine pe democratul Marian Lupu pentru functia de sef de stat.

In plus, Vlad Filat a anuntat ca va cere eliminarea prezidiului din Guvern, afirmand ca aceasta structura s-a dovedit neeficienta si birocratica. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.