Acasă Politic Piatra Neamt: A disparut procurorul din cazul Mararu?

Piatra Neamt: A disparut procurorul din cazul Mararu?

DISTRIBUIȚI

102825 – 20072011 – Şeful secţiei penale din Parchetul Neamţ a dispărut de acasă de patru zile. Stelian Olteanu a fost declarat dispărut de la domiciliu de către soţia lui care, miercuri, a cerut ajutorul poliţiei. Procurorul Olteanu este cel care a anchetat cazul Mararu.

„La Poliţia Municipiului Piatra Neamţ a fost depusă o plângere privitoare la dispariţie, de către soţie. Poliţiştii fac cercetări pentru localizarea acestei persoane“, a declarat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, citat de Antena 3.

Toate încercările din ultimele zile de a-l contacta telefonic pe procuror au eşuat. Telefonul lui Stelian Oltean este închis. Colegii procurorului susţin că Stelian Olteanu nu a mai venit la serviciu în ultimele zile, întrucât este în concediu.

Procurorul Stelian Olteanu, şeful Secţiei Penale din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, este cel care a cercetat mai multe dosare privind reglarile de conturi din lumea interlopa. Ultimul dintre aceste dosare este chiar impuscarea lui Gheorghe Mararu intr-o cafenea din centrul oraşului Piatra Neamt.

Anchetatorii sunt deocamdată rezervaţi în declaraţii şi merg pe varianta unor probleme familiale, însă nu exclud nici varianta unei răzbunări.

Potrivit Optimal Media, care citează oficiali din IGPR, Stelian Olteanu si-a sunat soiia joi, la prânzului, spunându-i că este bine, dar că își continuă concediul în care a plecat fără ea– www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.