Acasă Politic Bucuresti: Adrian Nastase: USL trebuie sa reclame instantelor internationale fraudele de la...

Bucuresti: Adrian Nastase: USL trebuie sa reclame instantelor internationale fraudele de la alegerile partiale de duminica

DISTRIBUIȚI

103461 – 23082011– Dacă instituţiile statului nu-şi fac datoria pentru a sancţiona fraudele de la alegerile parţiale desfăşurate dumică în Maramureş şi Neamţ, USL trebuie să se adreseze instanţelor internaţionale, susţine preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, într-o postare pe blogul personal. Năstase trece în revistă o serie de „lecţii” despre ultimele alegeri, între care precizează faptul că „electoratul mai informat, din urban, este mai greu de păcălit”. „Victoria noastră urbană ne dă speranţa că bunul-simţ şi raţiunea vor învinge. În anul care urmează, trebuie să continuăm să informăm oamenii despre ce se întâmplă. Să demontăm propaganda celor de la putere şi să le arătăm oamenilor cât de mare este vina puterii pentru răul care ni se întâmplă”, scrie liderul PSD.

 

 

Social-democratul apreciază că democrat-liberalii „nu au câte un Pinalti în fiecare colegiu”. „Asta este vestea bună. Chiar şi dacă s-ar reduce numărul de colegii, este clar că nu vor exista 300 de Pinalti pentru PDL. Cazul Neamţ este o excepţie”, mai susţine Năstase.

De asemenea, el afirmă că trebuie ca membrii USL să-i „convingă pe toţi să vorbească mai ales despre frauda comisă”. „Şi despre modul în care statul este confiscat în prezent. Şi să cerem instituţiilor statului să îşi facă datoria. Şi, dacă nu o fac, să sesizăm instanţele internaţionale, pentru a le semnala că statul de drept din România a murit”, a mai notat Năstase.

Duminică au avut loc alegeri parţiale pentru deputăţie în două colegii uninominale. Democrat-liberalii au câştigat colegiul 6 din Neamţ, vacantat prin decesul social-democratului Victor Surdu, în timp ce USL şi-a impus candidatul în colegiul 2 din Maramureş, rămas liber prin alegerea lui Cătălin Cherecheş ca primar la Baia Mare. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.