Acasă Politic Bucuresti: Boschetari evacuati dintr-o casa ocupata abuziv in centrul Capitalei

Bucuresti: Boschetari evacuati dintr-o casa ocupata abuziv in centrul Capitalei

DISTRIBUIȚI

103147 – 10082011- Un grup de 13 persoane adulte şi doi minori care ii ameninţau şi speriau pe locuitorii din zonă, a fost evacuat în forţă, miercuri, de echipele Primăriei Sectorului dintr-o casă ocupată abuziv, de pe strada Ţepeş Vodă, din centrul Capitalei.

Evacuarea s-a făcut din casa proprietate a unei societăţi comerciale din Constanţa care a abandonat-o şi care a ajuns să fie ocupată abuziv de aceste persoane care au distrus imobilul şi comiteau furturi, tâlhării, beţii, scandaluri. Imobilul prezintă un aspect dezolant, în curte, în camere şi la subsol, fiind depozitate numeroase gunoaie menajere, care degajă un miros pestilenţial. În curte au fost găsite numeroase seringi folosite, demonstrând faptul că locatarii imobilului sunt consumatori de droguri de mare risc. Locatarii clandestini ai imobilului erau branşaţi ilegal la reţeaua stradală de energie electrică folosind instalaţii improvizate. Curentul electric era folosit pentru alimentarea unor aparte electronice de ultimă generaţie, iar faţada clădirii era ocupată în întregime de antene parabolice. Deşi toate persoanele identificate nu aveau un loc de muncă, deţineau bunuri de valoare provenite din furturi şi chiar mobilier de lux cu care îşi amenajaseră un întreg apartament.

Alături de cele 13 persoane adulte, în casa abandonată de proprietari mai locuiau doi copii minori, în vârstă de 1 ani şi 2 ani care au fost preluaţi de Primăria Sectorului 2 pentru evaluarea stării de sănătate în vederea instituirii măsurilor de protecţie care se impun în asemenea cazuri. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.