Acasă Politic Bucuresti: Din nou concert la Palatul Brancovenesc din Mogosoaia

Bucuresti: Din nou concert la Palatul Brancovenesc din Mogosoaia

DISTRIBUIȚI

103383 – 18082011Primaria Capitalei ii invita pe bucuresteni si in acest sfarsit de sapatamana la Centrul Cultural “Palatele Brancovenesti – Mogosoaia”. In fiecare sfarsit de saptamana municipalitatea pune la dispozitia cetatenilor gratare si saci menajeri pentru colectarea deseurilor, acestia avand posibilitatea de a-si organiza propriul picnic.

Portile Palatului raman deschise vizitatorilor si in timpul saptamanii, de marti, pana duminica, muzeul putand fi vizitat in aceste zile, intre orele 10.00 – 18.00. In prima miercuri din fiecare luna, intrarea este gratuita.

Sambata, 20 august, orele 17.00, în Sala Scoarţelor de la Mogosoaia va avea loc un concert la care îşi dau concursul doi pianişti, trei soprane şi doi baritoni. După ce muzica se va sfârşi, cerdacul Palatului Brâncovenesc va găzdui o degustare de vinuri oferite de „Domeniile Ostrov”.

De asemenea, duminică, 21 august 2011, de la orele 19.00, la Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia va avea loc ultimul spectacol al stagiunii „Vară de jazz şi poezie la Mogoşoaia”, intitulat “Unora le place jazzul”, cu Luiza Zan (voce) & Jimmy Cserkesz (chitară). Intrarea este liberă.

Totodata, pana pe 31 august, Palatul Mogoşoaia propune copiilor o „Vacanţă în parc”, cu spectacole gratuite de teatru de păpuşi şi invitaţii la numeroase ateliere de creaţie. Evenimentele se desfăşoara sâmbăta, intre orele 11.30 – 17.00, şi duminica, între orele 11.30 – 17.00. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.