Acasă Politic Bucuresti: Kelemen Hunor: “Orice cod de conduita nu valoreaza mai nimic daca...

Bucuresti: Kelemen Hunor: “Orice cod de conduita nu valoreaza mai nimic daca nu exista bunul-simt”

DISTRIBUIȚI

103550 – 26082011– Nu există un cod mai bun decât bunul-simţ şi actuala legislaţie, sustine preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, referindu-se la ideea adoptării unui cod de conduită electorală propus de PDL.

„Un cod mai bun decât bunul-simţ şi legislaţia actuală nu există. Orice cod, dacă nu există bun-simţ şi nu există respectul faţă de celălalt, nu valorează mai nimic. Să vedem textul, să vedem ce vor exact şi după aceea ne vom pronunţa. Dar, până acum, noi am observat că toate iniţiativele de acest fel care s-au concretizat n-au avut o valoare decât acolo unde au existat şi bunul-simţ şi respectul faţă de lege şi faţă de celălalt”, a declarat preşedintele UDMR.

PDL a decis ca în prima săptămână de activitate legislativă să invite toate formaţiunile politice parlamentare la o discuţie care să se termine cu adoptarea unui cod de conduită electorală şi care ulterior să poată fi monitorizat în campanie de structurile societăţii civile, a anunţat joi purtătorul de cuvânt al PDL Sever Voinescu. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.