Acasă Politic Bucuresti: Locuri speciale pentu distribuirea apei pe durata caniculei

Bucuresti: Locuri speciale pentu distribuirea apei pe durata caniculei

DISTRIBUIȚI

103440 – 22082011– Primaria Sector 3 – Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, pentru atenuarea efectelor temperaturilor ridicate asupra populatiei, a amenajat locuri speciale de distribuire a apei potabile in principalele zone cu trafic intens din sectorul 3.

Punctele de distribuire a apei potabile pentru populaţie sunt: Centrul de informare pentru cetăţeni nr. 1- Strada Baba Novac X Str. Ion Tuculescu ( Rucăr); Centrul de informare pentru cetăţeni nr. 2- Bd. Theodor Pallady X Bd. 1 Decembrie 1918 ( Trapezului); Centrul de informare pentru cetăţeni nr. 3- Str. Istriei X Bd. Rm. Valcea; Centrul de informare pentru cetăţeni nr. 4- Bd. Liviu Rebreanu X Bd. Nicolae Grigorescu ( Metrou Titan ).

In zilele de 23, 24, 25 august 2011, apa potabila va fi distribuită de zece persoane angajate ale D.G.A.S.P.C Sector 3, intre orele 10.00- 18.00.

De asemenea, in centrele de plasament si in centrele de ingrijire si asistenta destinate persoanelor varstnice, precum si in toate centrele aflate in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 3 se va asigura apa potabila si asistenta medicala primara. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.