Acasă Politic Bucuresti: Semnaturi pentru anularea contractului de ridicare a autoturismelor in Sectorul 6

Bucuresti: Semnaturi pentru anularea contractului de ridicare a autoturismelor in Sectorul 6

DISTRIBUIȚI

103155 – 10082011- Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei ,,Ştefan Florescu – Din suflet pentru suflet”, va demara pe 15 august 2011, o campanie de strângere de semnături pentru anularea contractului de ridicare ,,abuzivă” a maşinilor din Sectorul 6.

              „În planul respectării Constituţiei şi a legilor ţării, îi aştept alături pe toţi cei care sunt revoltaţi de modul abuziv în care ni se ridică autoturismele, pentru că în loc să amenajeze parcări noi, aşa cum au promis, autorităţile locale de la Sectorul 6 au încheiat un contract dubios”, a declarat Ştefan Florescu.

               Florescu îşi propune să obţină de la cetăţenii nemulţumiţi de această măsură impusă de Primăria Sectorului 6, cel puţin 100.000 de semnături, pentru a iniţia un proiect legislativ pe care să îl depună la Parlament.

           ,,Campania va dura o lună, din 15 august, până pe 15 septembrie a.c. şi avem aprobare de la Primăria Capitalei pentru amplasarea a zece corturi în cele mai aglomerate zone din Sectorul 6. Vom avea şi voluntari care vor merge şi vor strânge semnături la cetăţeni acasă, dar şi de la cei din pieţele din sector. Vom reuşi să strângem cele 100.000 de semnături, dar noi ne-am propus să strângem cel puţin 150.000 de semnături şi să putem să stopăm abuzurile din Sectorul 6. Sunt convins că numărul celor care, la fel ca şi mine, au avut de suferit, au pierdut bani, timp şi nervi din această cauză şi condamnă această soluţie ruşinoasă, adoptată în taină de Autorităţile Locale din Sectorul 6, va fi cu mult mai mare ”, a mai adăugat Ştefan Florescu.

,,Consider că este necesar să se realizeze mai întâi 30.000-50.000 de locuri de parcare pentru a avea posibilitatea parcărilor legale şi apoi să se ridice maşinile. Dacă plătim taxe şi impozite locale nu vrem să fim abuzaţi pe stradă, dacă avem obligaţii, trebuie să avem şi drepturi”, a adăugat Ştefan Florescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.