Acasă Politic Cluj-Napoca: Gore ramane in arest

Cluj-Napoca: Gore ramane in arest

DISTRIBUIȚI

103166 – 10082011- Marius David, interlopul clujean cunoscut sub numele de “Gore”, care a injunghiat un brancardier in mana stanga si in abdomen, a fost arestat miercuri, pentru 29 de zile, dupa cateva ore de audieri la Tribunalul Cluj.

Marius Florin David a fost retinut, marti, dupa ce a injunghiat un asistent la Spitalul de Urgenta din Cluj-Napoca.

Judecatorii au decis eliberarea unui mandat de arestare preventiva pe numele lui David, acesta fiind acuzat de tentativa de omor calificat. Avocatul lui “Gore” are la dispozitie 24 de ore pentru a ataca cu recurs aceasta decizie.

In instanta, “Gore” a declarat ca l-a atacat pe brancardierul de 33 de ani deoarece stia ca acesta face parte dintr-o banda care i-a violat si omorat sotia. Femeia este insa in viata si nu a fost implicata in niciun incident de acest fel. Gore a spus ca acei oameni din banda din care ar fi facut parte brancardierul vroiau sa-l omoare si pe el.

Interlopul a sustinut ca este nevinovat, iar de-a lungul celor doua zile, cat a fost audiat, a dat raspunsuri contradictorii, in decurs de cateva minute. Uneori zicea ca nu l-a injunghiat el pe brancardier, iar imediat sustinea ca acesta a comis prea multe crime.

Aparatorul lui “Gore”, Octavian Tutu, a sustinut ca atacul a pornit de la faptul ca lui Gore i s-a parut ca brancardierul nu vrea sa-i acorde tratamentul atunci cand s-a aflat internat la UPU, adica pe timpul noptii de luni spre marti.

Procurorii il vor supune pe David unui examen psihiatric.

De-a lungul ultimilor 15 ani, Gore a fost cercetat si condamnat pentru mai multe infractiuni comise cu violenta si a executat mai multi ani de inchisoare. In urma cu cateva luni, el a fost internat la spitalul de psihiatrie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.