Acasă Politic Timişoara: Patru romani, trei sarbi si o congoleza, trimisi in judecata pentru...

Timişoara: Patru romani, trei sarbi si o congoleza, trimisi in judecata pentru contrabanda cu tigari

DISTRIBUIȚI

103243 – 12082011- Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) din Timişoara au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Miljan Vujosevic, Damir Dobrijevic, Milan Vrcelj, cetăţeni sârbi, Pascaline Esther Bombeto, cetăţean congolez, Ion Martinescu, Eugen Cîrstea, Emil  Dan Steici  şi Florin Marius Barbosu, ca urmare a destructurării unui grup infracţional organizat, specializat în contrabanda cu ţigări.

        Conform procurorilor, în cursul anului 2011, inculpaţii au  introdus pe teritoriul României, prin sustragere de la controlul vamal, cantităţi însemnate de ţigări, provenind din Serbia. Ţigările erau introduse în ţară cu un autovehicul aparţinând corpului diplomatic, pentru evitarea controlului la frontieră, erau depozitate în diverse locaţii deţinute de către membrii grupării şi comercializate ulterior pe raza judeţului Timiş.

        În noaptea de 12/13 iunie 2011, procurorii DIICOT au depistat-o în flagrant delict pe inculpata Pascaline Esther Bombeto, în autoturismul acesteia fiind descoperite 18.500 pachete ţigări, introduse ilegal pe teritoriul ţării.

        Cauza a fost trimisă  spre soluţionare Tribunalului Timiş. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.