Acasă Politic Bucuresti: Competitie a echipajelor de prim-ajutor din sud-estul Europei la Bucuresti

Bucuresti: Competitie a echipajelor de prim-ajutor din sud-estul Europei la Bucuresti

DISTRIBUIȚI

103997 – 13092011 – Competitia echipajelor de prim-ajutor reprezentand capitalele tarilor din regiunea Sud-Est Europeana se va desfasura in perioada 15-18 septembrie, la Bucuresti, in Campusul Universitatii de Stiinte Agronomice si de Medicina Veterinara.

Competitia este un eveniment lansat in anul 2005, odata cu incheierea unui acord la care au aderat Albania , Bulgaria, Bosnia Hertegovina, Croatia, Grecia, Romania, Serbia, Macedonia, Muntenegru, Slovenia si Turcia.

Prin termenii conventiei, fiecare dintre tarile semnatare are obligativitatea de a organiza aceasta competitie, prin rotatie. Anul acesta este randul Romaniei sa organizeze evenimentul, la care si-au anuntat participarea echipele din Albania, Bosnia Hertegovina, Serbia , Slovenia, Muntenegru, alaturi de Romania – in total sase tari. Fiecare dintre tarile invitate participa cu un echipaj de sase persoane, un arbitru si trei reprezentanti oficiali ai filialei Crucii Rosii din capitala tarii respective.

In ultimii sase ani, Competitia echipajelor de prim/ajutor reprezentand capitalele tarilor din regiunea Sud-Est Europeana a fost gazduita de Belgrad (2005), Sofia (2006), Skopje (2007), Ljubljana (2008), Podgorica (2009), Tirana (2010). – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.