Acasă Politic Bucuresti: Conferinţa Anuala a Grupului European pentru Administratie Publica la Camera Deputatilor

Bucuresti: Conferinţa Anuala a Grupului European pentru Administratie Publica la Camera Deputatilor

DISTRIBUIȚI

103840 – 07092011 – Camera Deputaţilor, în calitate de co-organizator, în parteneriat cu Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), organizează, în perioada 7-9 septembrie, cea de-a 33-a Conferinţă Anuală a Grupului European pentru Administraţie Publică (EGPA). EGPA este o structură specializată, paneuropeană, a Institutului Internaţional de Ştiinţe Administrative (IIAS), recunoscută în plan european şi internaţional, cu sediul la Bruxelles. Conferinţa este prima organizată într-o ţară sud-est europeană şi va reuni peste 450 de cadre didactice universitar, specializate în domeniul ştiinţelor administrative, reprezentând cele mai prestigioase universităţi şi colective de cercetare din întreaga lume, precum şi din universităţile româneşti.

 

 

            Interesul participanţilor este acela de a cunoaşte concepţia şi realităţile reformei şi modernizării statului în condiţiile complexe determinate de criza economică, globalizare şi adâncirea procesului de integrare europeană.

            România este reprezentată în cadrul EGPA de universităţi cu expertiză recunoscută în domeniul ştiinţelor administrative: SNSPA, Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, ASE din Bucureşti ş.a. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.