Acasă Politic Bucuresti: Parcarea subterana de la Universitate, finalizata pana la sfarsitul anului

Bucuresti: Parcarea subterana de la Universitate, finalizata pana la sfarsitul anului

DISTRIBUIȚI

104168 – 20092011 – Primarul General, Sorin Oprescu, a verificat marţi stadiul lucrarilor la parcarea subterana de la Universitate.

Edilul sef a declarat ca pana la sfarsitul anului vor fi finalizate lucrarile de structura şi spera ca toate cele patru statui, care sunt mutate temporar in parcul Izvor, sa fie reamplasate la Universitate. “Sunt multumit de stadiul lucrarilor, se lucreaza 24 de ore din 24, astfel incat disconfortul bucurestenilor sa fie cat mai mic. Incercam sa ne incadram in timp in asa fel incat sa terminam in primul trimestru al anului urmator. Daca vremea ne va permite, la sfarsitul anului, cele patru statui vor fi din nou aici.  Sper ca in martie 2012 aici sa poata parca masini”.

La randul sau, directorul general al Directiei de Investitii si Dezvoltare din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, Bogdan Hreapca, a explicat ca “in prezent, partea de structura exterioara este realizata in proportie de 100% si se lucreaza in momentul de fata la structura interna. In ceea ce priveste zona de suprafata a parcarii, din data de 30 august a fost lansat, pe site-ul PMB si site-ul OAR un concurs de idei, iar in luna octombrie vom avea si castigatorul concursului.”

Parcarea de la Universitate are trei niveluri (trei subsoluri) cu o capacitate de 420 autoturisme si 21 motociclete. Suprafata terenului este de 8.507 mp, iar suprafata desfasurata pe cele trei niveluri este 14.025 mp. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.