Acasă Politic Bucuresti: Platforma online pentru cadrele didactice care vor sa arate ca, totusi,...

Bucuresti: Platforma online pentru cadrele didactice care vor sa arate ca, totusi, se poate

DISTRIBUIȚI

103963 – 12092011 – Asociaţia Europeană Pentru Apărarea Drepturilor Omului (AEPADO) a lansat luni Reţeaua AEPADO – o platformă colaborativă dedicată cadrelor didactice din instituţiile de învăţământ româneşti cu scopul de a facilita comunicarea, colaborarea şi schimbul de experienţă dintre acestea.

Acest concept îşi propune să realizeze în mediul online un spaţiu propice interacţiunii şi colaborării între cadrele didactice din România, oferind posibilitatea de a anunţa şi de a afla oportunităţi specifice mediului academic (proiecte educaţionale, concursuri, programe de formare, întâlniri de schimb de experienţă etc).

,,De ceva timp se tot vorbeşte de un spaţiu virtual, un spaţiu în care toate cadrele didactice să poată comunica, să poată împărtăşi din experienţa lor, să spună ce le doare şi să găsească împreună soluţii. Mulţi se plâng că şcoala românească nu merge, că elevii şi studenţii sunt lipsiţi de interes şi, cu toate astea, sunt unii dascăli care vor cu toată îndârjirea să ne arate că nu e aşa! Vor să arate că se poate, şi chiar pot face lucruri minunate alături de elevii şi studenţii lor! De astăzi nu se mai vorbeşte! Istoria începe să se scrie! Astăzi lansăm oficial Reţeaua AEPADO, un spaţiu colaborativ menit să promoveze cadrele didactice dornice să se implice, menit să arate că se poate, menit să vă promoveze şi să vă faciliteze comunicarea!”, a declarat Gabriel Brezoiu, coordonator Reţeaua AEPADO.

Asociaţia Europeană pentru Apărarea Drepturilor Omului – AEPADO este o organizaţie nonguvernamentală, non profit şi de tineret al cărei scop este promovarea şi apărarea drepturilor tinerilor în context european. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.