Acasă Politic Bucuresti: PNL cere sprijinul PSD pentru o sedinta a Parlamentului dedicata Regelui...

Bucuresti: PNL cere sprijinul PSD pentru o sedinta a Parlamentului dedicata Regelui Mihai

DISTRIBUIȚI

103799 – 05092011 – Deputatul PNL Călin Popescu Tăriceanu a solicitat, luni, la şedinţa grupurilor parlamentare reunite ale PSD şi PNL, sprijinul social-democraţilor pentru convocarea unei şedinţe a Parlamentului dedicată zilei de naştere a Regelui Mihai. Tăriceanu a anunţat că PNL va iniţia demersurile pentru convocarea unei şedinţe a celor două Camere ale Parlamentului pe 25 octombrie, pentru aniversarea oficială a zilei de naştere a Regelui Mihai. Tăriceanu a precizat că Regele Mihai şi-a dat consimţământul pentru o astfel de şedinţă comună a Parlamentului. Liderul deputaţilor liberali a solicitat sprijinul parlamentarilor PSD pentru votul din cele două Birouri Permanente pentru convocarea unei astfel de şedinţe.

Tăriceanu a menţionat că şedinţa va „arăta rolul şefului statului într-o democraţie parlamentară”.

„Regele Mihai este extrem de preocupat şi de îngrijorat de evoluţia politică din ultimii ani”, a mai spus liberalul, adăugând că solicită ajutorul celor de la PSD întrucât „nu toţi liberalii sunt monarhişti şi nu toţi socialiştii sunt republicani”.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a apreciat că o astfel de iniţiativă „este de bun-simţ” şi a precizat că solicitarea PNL va fi discutată de grupurile parlamentare ale social-democraţilor. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.