Acasă Politic Bucureşti: Elena Udrea încearcă din nou să distragă atenţia de la adevăratele...

Bucureşti: Elena Udrea încearcă din nou să distragă atenţia de la adevăratele probleme ale ţării

DISTRIBUIȚI

104216 – 22092011 – Ministrul Turismului, Elena Udrea, încearcă din nou să iasă în faţă pentru ca presa să nu mai amintească de eşecurile guvernanţilor în plan extern. Udrea, care a venit joi dimineaţa, la serviciu, pe bicicletă, pentru a marca Ziua Europeană fără Maşini, a vorbit, din nou despre candidatul PDL la Primăria Generală a Capitalei. Potrivit ministrului, care este şi lider al PDL Bucureşti, acesta trebuie sa fie „un candidat redutabil, având în vedere că va candida împotriva lui Sorin Oprescu”.  Întrebată dacă este interesată de scaunul de edil şef al Bucureştilor, Udrea a declarat că încearcă să fie „unul dintre motoraşele care schimbă ceva în această Capitală care se vrea europeană, dar a rămas balcanică”. Udrea a comentat şi candidatura lui Oprescu sub sigla USL:

 

 „Oprescu ştie ce a făcut când s-a lipit de USL. Doar inocenţii şi naivii pot crede că Oprescu candidează împotriva sistemului”, a apreciat Udrea, apreciind că decizia acestuia are la bază scăderea în sondaje a şanselor de a câştiga un nou mandat.

Udrea a refuzat să comenteze însă şi candidatura, neoficială deocamdată, a lui Neculai Onţanu (UNPR), partenerul loial de guvernare al PDL. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.