Acasă Politic Timisoara: Secretarul executiv al PDL Timis a fost arestat preventiv

Timisoara: Secretarul executiv al PDL Timis a fost arestat preventiv

DISTRIBUIȚI

104248 – 23092011 – Curtea de Apel Timisoara a decis arestarea preventiva a secretarului executiv al PDL Timis, Vasile Medesan, in dosarul in care este cercetat si seful ITM Timis, Cornelia Corescu. Curtea de Apel Timisoara a admis astfel recursul procurorilor DNA la decizia Tribunalului Timis de cercetarea in libertate a lui Vasile Medesan. Acesta este cercetat pentru trafic de influenta. Mendesan, secretar executiv al PDL Timis, s-a autosuspendat din partid dupa ce a fost declansata ancheta impotriva sa. Curtea de Apel Timisoara a judecat, joi, si recursul inaintat de avocatii sefului Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Timis, Cornelia Corescu, impotriva masurii arestarii preventive. Magistratii au decis ca seful ITM Timis sa fie cercetat in continuare in stare de arest.

 

 

Sefa Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Timis, Cornelia Corescu, membru in Biroul Politic Judetean al PDL Timis, a fost arestata saptamana trecuta.

Procurorii anticoruptie sustin ca sefa ITM Timis, Cornelia Corescu, i-a cerut administratorului unei firme 10.000 de lei pentru a nu sanctiona firma pentru incalcarea legislatiei muncii, femeia indicand ca banii sa fie platiti ca donatie pentru organizatia judeteana a PDL. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.