Acasă Politic Ankara: 264 de morti si 1300 de raniti in urma cutremurului din...

Ankara: 264 de morti si 1300 de raniti in urma cutremurului din Turcia

DISTRIBUIȚI

105026 – 24102011 – Bilantul mortilor in urma cutremurului de duminica din Turcia creste pe masura ce echipele de salvare continua cautarile printre darmaturile cladirilor prabusite. Cel putin 264 de persoane si-au pierdut viata si alte 1.300 au fost ranite, potrivit CNN.

Zeci de mii de persoane si-au petrecut noaptea de duminica spre luni sub cerul liber. Premierul Recep Tayyip Erdogan a vizitat zona calamitata, multumind statelor straine pentru ajutorul oferit, dar a spus ca Turcia se poate descurca si singura.

Cutremurul a avut loc duminica, la o adancime de 20 de kilometri, iar epicentrul a fost localizat la 16 kilometri nord-est de orasul Van, din estul Turciei, a anuntat institutul american de geofizica USGS. A fost urmat de o serie de replici puternice, inclusiv doua de magnitudine 5,6 si una de magnitudine 6.

Cutremurul a dus la intreruperea alimentarii cu energie electrica, iar autoritatile din unele zone au intrerupt gazul, pentru a evita producerea de incendii. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.