Acasă Politic Bucuresti: Conducerea PDL a decis excluderea lui Silviu Bian din partid

Bucuresti: Conducerea PDL a decis excluderea lui Silviu Bian din partid

DISTRIBUIȚI

104856 – 17102011 – Conducerea PDL a decis, luni, in sedinta BPN, ca fostul sef al ANOFM, Silviu Bian, arestat duminica pentru luare de mita in forma continuata, va fi exclus din partid. Conform statutului, Silviu Bian este mai intai suspendat de drept din partid, urmand ca decizia privind excluderea sa definitiva sa fie luata oficial in cadrul Consiliului National al PDL care va avea loc peste cateva saptamani. In ceea ce priveste pozitia ocupata de Bian in cadrul ANOFM, ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a declarat ca Silviu Bian a fost revocat din functie in cursul zilei de luni, urmand ca atributiile sale sa fie preluate interimar de catre adjuncti, iar marti sa se inainteze premierului Emil Boc o propunere privind numele celui caruia i se va incredinta responsabilitatea conducerii ANOFM.

 

 

Silviu Bian a fost retinut sambata de procurorii anticoruptie, fiind acuzat, in calitate de sef al ANOFM, de luare de mita in forma continuata de la subalterni. Procurorii spun ca acesta a primit in 17 septembrie, 22.000 de euro si 19.000 de lei, si alti 82.000 de euro sambata, 15 octombrie, cand a fost prins in flagrant.

Bian a primit duminica seara un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile, premierul Emil Boc luand decizia de a-l demite din functie. Bian este vicepresedinte al PDL Alba. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.