Acasă Politic Bucuresti: Cooperare romano-ceha pentru cresterea eficientei in prevenirea si combaterea traficului de...

Bucuresti: Cooperare romano-ceha pentru cresterea eficientei in prevenirea si combaterea traficului de persoane

DISTRIBUIȚI

104811 – 14102011 – Îmbunătăţirea cooperării regionale împotriva traficului de persoane a fost tema conferinţei de presă susţinut joi de reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale împotriva Traficului de Persoane (ANITP) din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor şi Ministerului de Interne Ceh.

La conferinţă a participat şi Jiri Stiler, ambasadorul Republicii Cehe la Bucureşti, care în mesajul adresat a subliniat buna colaborare cu autorităţile române în activităţile de informare, prevenire şi combatere a traficului de persoane.

Conferinţa a avut loc ca a urmare a întâlnirii de lucru dintre specialiştii Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane (ANITP) şi Ministerului de Interne Ceh, care a început pe 10 octombrie a.c., având ca scop identificarea de măsuri strategice şi operaţionale de cooperare în vederea creşterii gradului de eficienţă a acţiunilor de prevenire şi combatere a traficului de persoane.

Din delegaţia cehă au făcut parte reprezentanţi ai Departamentului pentru Politici de Securitate, ofiţeri specialişti şi experţi în domeniul traficului de persoane. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.