Acasă Politic Bucuresti: Fostul manager al Vodafone Romania, acuzat de trafic cu masini de...

Bucuresti: Fostul manager al Vodafone Romania, acuzat de trafic cu masini de lux

DISTRIBUIȚI

104570 – 06102011 – Unsprezece persoane, acuzate de trafic cu maşini, au fost reţinute, împreună cu fostul manager al companiei Vodafone Romania, Lee Wilkins. Bărbatul e acuzat că şi-a vândut maşina de lux, pe care declarat-o mai apoi pierdută, ca să încaseze poliţa de asigurare. Surse judiciare, citate de Antena 3, susţin că tranzacţia era făcută cu sprijinul companiei Astra. Prejudiciul depăşeşte jumătate de milion de euro. La serviciul furturi auto au fost aduşi 20 suspecţi. 11 dintre ei au primit ordonanţe de reţinere. Printre aceştia se numără şi fostul manager al Vodafone Roamania, Lee Wilkins. Acesta e suspectat că şi-ar fi vândut maşina de lux şi ar fi declarat-o furată, doar ca să primească poliţa de 86.000 de euro de la firma de asigurări.

 

 

Autoturismele erau luate în leasing şi vândute prin intermediari în Siria şi Irak. Cei care le cumpărau ştiau de toată afacerea şi trimiteau în ţară, după tranzacţie actele originale şi cheia maşinii. Proprietarul se ducea cu cheia la poliţie şi îşi declara maşina furată. Cu dovada primită încasa apoi, de la firma de asigurări, despăgubirile.

Surse judiciare susţin însă că reţeaua traficanţilor de maşini ar fi fost ajutată chiar de la vârful societăţii de asigurări care are contracte puternice cu mari companii de stat.

Până acum, poliţişti au strâns probe privind vânzarea a cinci maşini. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.