Acasă Politic Bucuresti: Investitii de zece milioane de euro la fabricile de ulei din...

Bucuresti: Investitii de zece milioane de euro la fabricile de ulei din Slobozia si Urziceni

DISTRIBUIȚI

104985 – 21102011 – Prim-ministrul Emil Boc a primit vineri, la Palatul Victoria, o delegaţie a grupului francez Sofiproteol, cu care a discutat despre proiectele de investiţii ale grupului în România, în următorii ani, perspectivele de dezvoltare a  sectorului biodiesel şi aspecte cu privire la Politica Agricolă Comună după 2013.

Reprezentanţii grupului francez şi-au exprimat disponibilitatea de a investi anul acesta zece milioane de euro pentru modernizarea tehnologică a celor două fabrici de procesare a seminţelor oleaginoase din Slobozia şi din Urziceni.

La întrevederea de la Palatul Victoria au participat secretarul de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Octavian Liviu Bumbu, şi deputatul Adrian Rădulescu.Din delegaţia investitorilor francezi au făcut parte preşedintele Sofiproteol, Xavier Beulin, directorul general al Sofiproteol, Philippe Tillous-Borde. Au participat, de asemenea, Bernard Sargis, preşedinte Expur, parte a grupului Sofiproteol, şi Eugen Cozma, director comercial Expur. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.