Acasă Politic Bucuresti: Peste 200 de politisti mobilizati pentru manifestarile de Sfantu Dumitru

Bucuresti: Peste 200 de politisti mobilizati pentru manifestarile de Sfantu Dumitru

DISTRIBUIȚI

105024 – 24102011 – Peste 200 de politisti mobilizati in zona Catedralei Patriarhale, din Dealul Mitropoliei, vor asigura ordinea publica si siguranta rutiera in perioada 24 octombrie – 1 noiembrie cu ocazia manifestarilor de Sfantul Dumitru cel Nou.

Politistii actioneaza in zona Catedralei Patriarhale si a obiectivelor din programul manifestarilor religioase, pe traseul de desfasurare al procesiunii, precum si in zona apropiata a lacasurilor de cult unde se produc aglomerari de persoane, potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei.

Obiectivul agentilor de politie este sa previna si sa combata eventualele actiuni antisociale care pot avea loc pe fondul aglomeratiei: inselaciuni, furturi din genti sau buzunare, furturi de si din autoturisme, cersetorie, vagabondaj si comert ambulant neautorizat.

În pus, Serviciul de Politie Metrou asigura masuri suplimentare de ordine publica pe magistralele si in statiile de metrou care duc spre Patriarhia Romana si spre celelalte lacasuri de cult.

La randul lor, agentii rutieri asigura fluidizarea traficului rutier in zona Catedralei Patriarhale si a celorlalte obiective din programul manifestarilor religioase. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.