Acasă Politic Bucuresti: Senatorul Iulian Urban acuza: Politica de promovare in PDL este “dezastruoasa

Bucuresti: Senatorul Iulian Urban acuza: Politica de promovare in PDL este “dezastruoasa

DISTRIBUIȚI

105078 – 26102011 – Senatorul Iulian Urban denunta politica de promovare in functii dusa de conducerea PDL, considerand-o „dezastruoasa”. El afirma ca DNA si ANI fac un bine partidului cand ii identifica pe democrat-liberalii corupti si le cere celor care promoveaza astfel de oameni sa isi asume greselile alaturi de ei. „Din punctul meu de vedere, in momentul de fata, politica asa-zisa de cadre la multe niveluri in PDL este un dezastru si, desi la prima vedere foarte multi dintre liderii partidului se plang ca suntem la putere si nu stim sa gestionam puterea si de aia DNA trimite pe banda rulanta oameni din PDL, de aia ANI are ceva cu PDL, parerea mea este alta. In momentul de fata, atat ANI, cat si DNA fac un bine PDL-ului, pentru ca ne scot

 

si ne pun pe tava toate aceste cadre care sunt plantate acolo cu un anumit scop, de catre anumite persoane si care nu fac altceva decat ca, in momentul de fata, PDL sa arate ca PSD din anii 2000-2004″, a declarat senatorul PDL Iulian Urban, citat de Ziare.com.

El spune ca nu se teme sa spuna public aceste lucruri pentru ca, in opinia sa, disciplina de partid nu inseamna sa nu semnalezi niste erori, ci, „daca esti senator sau deputat, sa vii la locul de munca si sa votezi proiectele Guvernului si sa le sprijini”.

„Disciplina de partid nu inseamna sa taci din gura atunci cand vezi ca sunt promovate in functie si mentinute persoane care incalca legea, care iau spaga, care sunt acuzate de fapte de coruptie(…) La DNA in momentul de fata sunt inca patru deputati PDL! Crede cineva ca are DNA misiunea sa se ocupe numai de PDL? Nici gand. Din pacate, PDL a avut o politica de cadre dezarmanta la foarte multe niveluri si acum incep sa se vada consecintele”, le transmite Urban colegilor sai din conducerea partidului.

In opinia sa, nu doar democrat-liberalii numiti in functii si gasiti vinovati de coruptie trebuie sa raspunda, ci si cei care i-au propus sau numit.

„Dar cum se face ca in momentul in care este unul prins toata lumea incepe sa fuga. Dar al cui este? A ajuns acolo cum? L-a adus un OZN, l-a plantat cineva? Cineva trebuie sa isi asume niste raspunderi(…) Oamenii aia au fost promovati de cineva. Nu ajunge nimeni in fruntea unei agentii fara sa fie sustinut de cineva, de o organizatie. Care este organizatia care l-a sustinut pe X sau pe Y? Sa si-i asume! Pentru ca problema este ca atunci cand vine DNA, si nu e vorba ca il acuza pe unul ca a furat acum doi ani, ci il prinde in flagrant delict, cu banii, cu praf pe haine, cum s-a intamplat cu Silviu Bian (fostul presedinte al ANOFM – n.red.), cineva trebuie sa si-l asume, nu putem sa inchidem ochii, sa spunem ca se mai intampla. Pai se intampla azi, se intampla maine, ce facem, mergem asa la infinit? Nu se poate!”, a mai spus Iulian Urban.

Mai mult, senatorul crede ca si presedintelui Traian Basescu „o sa i se umple paharul” la un moment dat.

„O sa spuna ‘Nu vedeti ca deveniti PSD-ul din 2004? Rezolvati-va problemele!”. Au venit si de la FMI, si altii, si toti ne-au spus ‘Rezolvati problema coruptiei!’. Daca tu, partidul de la guvernare, esti primul care ai aceste probleme atat de grave, ce mai poti tu sa ii ceri PSD-ului, ca despre el oricum stie toata lumea ce a facut?”, a mai avertizat senatorul PDL.- www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.