Acasă Politic Bucuresti: Taximetrist ucis in strada la Bucuresti

Bucuresti: Taximetrist ucis in strada la Bucuresti

DISTRIBUIȚI

104528 – 04102011 – Un taximetrist a fost găsit, marti, injunghiat, în maşina sa, în Bucureşti. Cadavrul a fost descoperit în zona Pieţei Covasna din Sectorul 4, în apropierea unei bănci. Din primele indicii pare că victima ar fi avut o răfuială cu mai multe persoane şi a fost înjunghiat. Poliţia a fost informată, prin intermediul unui apel la 112, că un bărbat a fost victima unei agresiuni. Persoana care a apelat serviciul 112 este singurul martor în acest caz şi l-ar fi văzut pe criminal ieşind în fugă din maşină.

            “La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care nu a reuşit decât să constate decesul persoanei, care prezenta o plagă înjunghiată la nivelul gâtului”, a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

            La locul tragediei a ajuns în cele din urmă şi soţia victimei, care a avut nevoie de intervenţia unui echipaj de prim+ajutor şi a fost transportată la spital. În urma tragediei, traficul a fost blocat pe sensul care duce spre Piaţa Sudului, iar Poliţia a început investigaţiile pentru descoperirea şi prinderea criminalului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.