Acasă Politic Bucuresti: USL nu voteaza bugetul pe 2012 dca pensiile vor fi inghetate

Bucuresti: USL nu voteaza bugetul pe 2012 dca pensiile vor fi inghetate

DISTRIBUIȚI

105193 – 31102011 –  PSD şi PNL nu vor vota legea bugetului de stat pe 2012 dacă actualul guvern va îngheţa pensiile şi salariile din sistemul public, sustine deputatul PSD Valeriu Zgonea Deputatul PSD cere Guvernului să nu adopte o astfel de măsură şi să respecte legea care prevede indexarea pensiilor cu rata inflaţiei. “Există o lege a pensiilor pe care Guvernul trebuie să o respecte. Pensiile trebuie indexate cu rata inflaţiei. Nu mă interesează declaraţiile sau părerile personale ale domnilor Băsescu sau Boc. Atât timp cât avem o lege, ea trebuie respectată şi aplicată”, declară Valeriu Zgonea.   Vicepreşedintele PSD consideră că prin deciziile pe care le ia, actualul guvern arată că este incapabil să îşi respecte angajamentele asumate în faţa populaţiei.

 

Băsescu şi Boc au minţit în 2010, când au spus că salariile şi pensiile nu vor fi tăiate. Au minţit apoi când au spus că salariile tăiate îşi vor reveni în 2011. Au minţit din nou când au spus că vor creşte salariile în 2012. Câtă încredere poţi să mai ai în doi oameni care au făcut minciuna politică de stat?”

            În opinia liderului PSD, incapacitatea Guvernului de a-şi respecta promisiunile demonstrează eşecul politicilor economice promovate de PDL. „România se îndreaptă spre un nou an de austeritate pentru că Boc a ştiut să facă doar două lucruri: să taie din banii oamenilor şi să îi bage în buzunarele PDL.” www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.