Acasă Politic Bucuresti: Victor Ponta: “Nu am nevoie de gratarele si telefoanele lui Marian...

Bucuresti: Victor Ponta: “Nu am nevoie de gratarele si telefoanele lui Marian Vanghelie. Daca nu intelege, poate sa plece la PDL”

DISTRIBUIȚI

104999 – 23102011 –  Presedintele PSD Victor Ponta a afirmat, sambata, ca i-a transmis lui Marian Vanghelie ca nu are nevoie de „gratarele si telefoanele” acestuia si ca, daca nu intelege, sa plece la PDL. Victor Ponta a fost confruntat cu explicatiile date de Marian Vanghelie despre proiectul sau de a se imparti telefoane mobile presedintilor de asociatii de locatari si administratorilor de bloc, intr-o emisiune difuzata sambata de Antena 3.„De-aia l-am schimbat pe Vanghelie si de-aia i-am spus astazi, in Consiliul National, ca n-am nevoie nici de gratarele lui, nici de telefoanele lui. Daca nu intelege lucrul asta, o sa mearga la PDL sau unde vrea el”, a fost reactia lui Ponta, vizibil iritat de imaginile difuzate in care Vanghelie povestea despre campania pe care o pregateste.

 

 Presedintele PSD crede ca primarul Sectorului 5 va intelege mesajul pe care i l-a transmis. „El a fost obisnuit altfel, ca daca vine cu telefoanele la sefi se rezolva lucrurile. Uite ca nu s-au rezolvat si nici n-o sa se rezolve”, a fost explicatia lui Ponta, pentru initiativa lui Vanghelie. „N-am nevoie de colegi care ma sprijina pe mine la Congres si mi-aduc nu stiu ce telefoane. N-am nevoie de asa ceva, le-am spus astazi tuturor, cui ii place, intelege. N-am nevoie de niciun ban, nici de la domnul Vanghelie, nici de la ceilalti, exista cotizatiile de la partid”, a adaugat Ponta.

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a explicat vineri ca intentia sa de a oferi telefoane gratuite administratorilor si presedintilor de asociatie a venit in urma unui „studiu sociologic” care releva ca principalele probleme ale bucurestenilor sunt legate de necunoasterea institutiilor publice.

Intrebat daca intentia de a imparti telefoane mobile nu este o actiune cu tenta electorala, Vanghelie a raspuns evaziv, afirmand ca tot ce face el este electoral. „Eu si cand respir totul este electoral. Se poate spune ca respir electoral. Pentru ca respir, incep sa ma dau cu un parfum ca lumea, ca toata lumea sa se uite la mine. Ca in reclamele alea, cand trec cu parfumul dupa el. Orice om politic normal tot ce face e intr-o campanie electorala permanenta. Eu sunt in campanie de 17 ani si o sa mai fiu inca 25”, a spus acesta.

Vanghelie a precizat ca initial a avansat idea impartirii a 10.000 de telefoane la modul „figurativ”, urmand sa stabileasca de exact cate telefoane are nevoie. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.