Acasă Politic Timisoara: Constructorii autostrazii Arad-Timisoara vor fi sanctionati pentru intarzierea lucrarilor

Timisoara: Constructorii autostrazii Arad-Timisoara vor fi sanctionati pentru intarzierea lucrarilor

DISTRIBUIȚI

104622 – 07102011 – Constructorii autostrăzii Arad – Timisoara au fost anuntati, vineri, de premierul Emil Boc si ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, ca vor fi sanctionati, din cauza ca nu au respectat termenul de finalizare. „Au fost termene fixate, iar noi am venit sa constatam ca din diverse motive, probabil prea mult soare si prea multa vreme buna, ca lucrarile nu sunt terminate. In curand se vor demara doua lucrari majore: tronsonul Timisoara – Lugoj si tronsonul Lugoj – Deva si daca semnalul il dau acesti constructori, ca nu pot termina lucrarile la timp, va fi o cutuma preluata si de altii. Vreau sa ii anunt pe constructori ca nu negociem termenele de finalizare acolo unde nu sunt argumente, iar in cazul de fata nu sunt argumente, luand in considerare ca e cel mai usor tronson de realizat.

 

 Dupa ce o sa verific contractele o sa aplicam sanctiuni”, a spus premierul Emil Boc dupa ce a inspectat lucrarile la autostrada.

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a afirmat ca firmele constructoare nu au nicio scuza, nici macar nu o sa poata spune ca nu au avut bani. „Din decembrie anul trecut nu poate fi ridicata problema lipsei de bani. Terminalul aeroportului este nou si mesajul nostru ramane constant catre constructori: cine vrea sa munceasca in Romania sa vina, cine nu vrea sa nu vina. In ultimul timp este coada la usa, dar noi avem nevoie de constructori seriosi, indiferent de unde vin”, a declarat ministrul. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.