Acasă Politic Timisoara: Costel Busuioc a ajuns la spital din cauza ca a cerut...

Timisoara: Costel Busuioc a ajuns la spital din cauza ca a cerut bon fiscal la o spalatorie

DISTRIBUIȚI

104778 – 13102011 – Cantaretul Costel Busuioc a ajuns miercuri seara la spital dupa ce ar fi fost agresat de patronul unei spalatorii auto din Timisoara.

Busuioc povesteste ca s-a dus la spalatorie cu niste covoare, iar cand a insistat ca vrea sa primeasca bonul fiscal pentru serviciile pe care le-a platit, patronul l-ar fi agresat, potrivit Realitatea Tv.

„Am insistat ca totusi vrem un bon fiscal si a venit proprietarul si m-a luat la bataie. M-a lovit in coaste, la fata, la cap, la ureche. Cu urechea am probleme”, a declarat Busuioc.

Tenorul s-a dus la Politie sa depuna plangere, dar i s-a facut rau si a ajuns de urgenta la spitalul din oras.

„A reclamat ca a fost agresat de catre patronul unei spalatorii auto. Intrucat pe timpul audierilor acestuia i s-a facut rau, a fost condus de urgenta la spital pentru a primi ingrijiri medicale”, a spus Emil Andrei, purtator de cuvant IPJ Timis.

Presupusul agresor a fost retinut si audiat, insa neaga ca l-ar fi batut pe tenor. Patronul, numit si Romica Blondu, spune ca un angajat a avut de-a face cu Costel Busuioc.

„Costel Busuioc este nebun, s-a lovit de unul singur. A vrut sa-mi rapeasca un angajat care avea o lucrare la el acasa, dar nu s-a mai dus pentru ca Busuioc nu l-a platit”, a declarat Romica Blondu’.

In urma cu doi ani, Costel Busuioc era adulat de milioane de romani. In martie 2008 a castigat concursul „Hijos de Babel”, organizat de o televiziune spaniola, si, dintr-un zidar roman muncitor in Spania, a ajuns vedeta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.