Acasă Politic Berlin: Spectacol de acrobatie dedicat Craciunului

Berlin: Spectacol de acrobatie dedicat Craciunului

DISTRIBUIȚI

105399 – 09112011 – Unsprezece dintre componentele trupei Almas au ajuns miercuri la Berlin pentru a evolua in spectacolul “Berlin Illuminated”, care se desfasoara la Friedrichstadt-Palast .

Artistele Circ & Variete Globus vor face acrobatii in sfere. Cinci dintre ele vor combina echilibristica si contorsionismul, intr-un numar aerian – la 9 metri inaltime – fara lonja de siguranta, iar celelalte şase vor dansa in sfere, la sol.

Reprezentatiile vor incepe din 18 noiembrie 2011, dar premiera mondiala va avea loc in ajun de Craciun, pe 24 decembrie 2011. Româncele fac parte dintre cei 100 de artisti care vor evolua pe scena Friedrichstadt-Palast, in ceea ce se doreste a fi cel mai mare si extravagant spectacol dedicat Craciunului si sarbatorilor de iarna.

Artistele romance au fost selectionate pentru numerele impresionante pe care le executa in spectacolele Circ &Variete Globus si pentru performantele inregistrate de-a lungul vremii.

La inceputul acestui an, trupa Almas a castigat „Clovnul de bronz” la Festivalul International de Arta a Circului de la Monte Carlo, cea mai mare competitie de gen, din lume. In cadrul aceluiasi festival, Almas a mai primit două premii speciale din partea Asociaţiei Europene a Circului şi din partea Televiziunii Naţionale din Monte Carlo. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.