Acasă Politic Brad: Primarul din Brad a renuntat la greva foamei

Brad: Primarul din Brad a renuntat la greva foamei

DISTRIBUIȚI

105878 – 27112011 – Primarul din municipiul Brad, judetul Hunedoara, Florin Cazacu, a anuntat, sambata, ca renunta la greva foamei, dupa ce Guvernul a decis sa aloce localitatii un milion de lei subventie pentru incalzire.

Primarul, care a fost internat cu o zi in urma dupa a cadere a glicemiei, a spus ca spera sa nu mai fie nevoie sa recurga la asemenea gesturi pe viitor, potrivit Antena 3. El a precizat, insa, ca banii nu vor ajunge decat pentru o saptamana si ca locuitorii au nevoie de garantii ca vor avea caldura toata iarna.

Florin Cazacu, a anuntat, luni, 21 noiembrie, ca intra in greva foamei, deoarece administratia locala nu a fost sprijinita de Guvern pentru a asigura caldura si apa calda locuitorilor orasului. „Sunt consternat ca, in cursul lunii octombrie, au fost alocate din Fondul de rezerva al Guvernului sume de bani foarte mari pentru localitati care nu au costuri atat de ridicate pentru producerea agentului termic, iar municipiul Brad nu se regaseste printre acestea”, a declarat atunci primarul municipiului Brad. Edilul a spus ca Executivul a alocat 380 milioane de lei catre mai multe primarii din tara pentru subventionarea energiei termice, iar pentru orasul sau costurile s-ar ridica la aproximativ trei milioane de lei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.