Acasă Politic Bucuresti: Inca 25 de politisti romani detasati la Paris

Bucuresti: Inca 25 de politisti romani detasati la Paris

DISTRIBUIȚI

105802 – 24112011– La sediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională va avea loc, joi, instructajul celor 25 de poliţişti români care se vor deplasa în Franţa, în perioada 25 noiembrie 2011 – 15 ianuarie 2012, în vederea consolidării dispozitivului comun româno-francez care acţionează la Paris, în perioada sărbătorilor de iarnă.Deplasarea ofiţerilor români a fost dispusă ca urmare a solicitării părţii franceze, aceştia fiind specializaţi în combaterea infracţiunilor judiciare şi de crimă organizată. Scopul misiunii îl constituie acordarea de sprijin şi asistenţă Poliţiei Franceze care instrumentează cazuri în care sunt implicaţi cetăţeni români, precum şi facilitarea schimbului de informaţii pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor.

În prezent, ca urmare a solicitării părţii franceze, 16 ofiţeri români specializaţi în combaterea infracţiunilor judiciare şi de crimă organizată îşi desfăşoară activitatea în Franţa, sub coordonarea autorităţilor franceze.

Activităţile poliţiştilor români aflaţi în misiune temporară în Franţa sunt desfăşurate împreună cu autorităţile franceze, fiind structurate pe două direcţii principale de acţiune: asigurarea siguranţei stradale, precum şi asistenţa pe segmentul combaterii traficului de fiinţe umane. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.