Acasă Politic Dolj: Geoană a anunţat „demararea unui nou proiect politic”

Dolj: Geoană a anunţat „demararea unui nou proiect politic”

DISTRIBUIȚI

105826 – 24112011Aşa cum anunţase, Mircea Geoană a fost joi, la Dăbuleni, colegiul care l-a trimis în Parlament, pentru a-şi lua porţia de aplauze şi pentru a auzi şi cuvinte măgulitoare la adresa sa după mai multe zile de foc în care avut parte numai de pierderi în plan politic.

Geoană a fost aşteptat de mulţi simpatizanţi care au crezut cpă Geoană vine în Dolj pentru a se relansa politic. „De ce l-au exclus pe Geoană? A făcut numai bine”, „Lumea nu-i mai iubeşte pe cei de la PSD. Noi mergem până în pânzele albe cu domnul Mircea Geoană”, „Ponta este prea tânăr să conducă un partid atât de mare. Să nu se mai ia după Iliescu şi după Năstase”, „Pe timpul lui Geoană s-a băgat ajutor social. Acum nu mai avem ajutor social”, „De ce l-au dat afară? Că n-a furat nimic! Ne-a mărit pensiile, salariile…”, „Dumnezeu nu va dormi!” au fost doar câteva dintre ofurile celor din Dăbuleni.

Geoană a salutat admiratorii şi a ţinut un discurs de la o tribună amenajată în căminul cultural, având în spate mai mulţi primari din judeţ, dar şi pe deputatul Florentin Gust, finul său, proaspat demisionar din PC în semn de protest faţă de modul în care a fost tratat de USL naşul Geoană. Fostul şef al PSD şi al Senatului şi-a reluat atacurile la adresa conducerii social-democraţilor şi a subliniat că de luni „probabi Vasile Blaga va fi noul preşedinte al Senatului” iar şansele de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu sunt acum nule. Geoană a vorbit şi de economie şi despre problemele cu care se confruntă oamenii de rând şi a anunţat, cum promisese, demararea unui „nou proiect politic”, fara a da însă detalii. „România are nevoie de o alternativă. Alternativa nu este nici la putere, nici la USL şi cred că astăzi a venit momentul să ridicăm glasul, să ne ştergem lacrimile”, a spus Geoană care a făcut apel la reunirea „tuturor forţelor care doresc binele României, atât din politică, din sindicate, cât şi din societatea civilă”. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.