Acasă Politic Sarbatoarea Vinului la Palatul Mogodoaia

Sarbatoarea Vinului la Palatul Mogodoaia

DISTRIBUIȚI

1054031 – 10112011 – Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul Cultural Palatele Brancovenesti, organizează Sarbatoarea Vinului, in zilele de 12 si 13 noiembrie, la Palatul Mogosoaia.

Sarbatoarea Vinului este un eveniment al traditiilor populare romanesti, astfel ca, timp de doua zile, locuitorii Bucurestiului sunt invitati la targul de vinuri, unde vor gasi crame celebre romanesti, targ de produse traditionale, targ de mestesuguri populare, dansuri populare, muzica si voie buna.

Evenimentele se vor desfasura intre orele 9.00-19.00 si vor debuta sambata, 12 noiembrie, cu degustari de vinuri si de produse traditionale romanesti. Invitatul special al zilei este Taraf de Haidouks, castigator al unui trofeu BBC World Music Award in cadrul sectiunii pe Europa si Orientul Mijlociu. Taraf de Haidouks a cucerit toate scenele pe care a urcat, de la Tokyo la New York, are aparitii ecranizate alaturi de nume ca Jonny Depp si Christina Ricci in productia The Man Who Cried (la al carei soundtrack au si contribuit cu 5 piese), iar Johnny Deep, fanul lor numarul 1, spune despre ei: “I-am cunoscut in timpul filmarilor pentru “Man Who Cried”. Pentru mine sunt un model prin modul in care abordeaza viata. Desi au trecut prin multe– si aici ma refer la rasismul impotriva tiganilor care dureaza de secole si inca exista si astazi- acesti oameni inca pot canta o muzica ce exprima cea mai intensa bucurie. Au acest dar sa te faca sa te simti viu. Sunt unii dintre cei mai extraordinari oameni pe care i-am cunoscut”.

Ziua de duminica, 13 noiembrie, va aduce, pe langa targuri, doua recitaluri sustinute de Maria Buza & Taraful lu’ Patrascu si Nelu Ploiesteanu.

Intrarea este libera. –

www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.