Acasă Politic Bucuresti: Dan Tudorache a fost demis din functia de viceprimar al Sectorului...

Bucuresti: Dan Tudorache a fost demis din functia de viceprimar al Sectorului 1

DISTRIBUIȚI

106547 – 23122011- Viceprimarul Sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache, a fost demis, joi, de Consiliul Local, cu 19 voturi pentru si 5 abtineri.

Pentru ocuparea functiei de viceprimar, primarul Andrei Chiliman a propus-o pe Carmen Musceleanu, dar ropunerea nu a putut fi supusa votului Consiliului Local, din cauza ca grupul consilierilor PDL a parasit sala de sedinta, ceea ce a generat neintrunirea cvorumului de sedinta.

Primarul Andrei Chiliman va propune votului consilierilor locali desemnarea noului viceprimar al Sectorului 1 in urmatoarea sedinta a Consiliului Local al Sectorului 1.

Tudorache a acuzat PNL de tradare, dupa demiterea sa. „A votat PNL cu PDL. E opera domnului Chiliman, ma considera contracandidatul lui”, a declarat acesta, potrivit Realitatea Tv.

Surse din PSD sustin insa ca Tudorache a fost executat de propriul partid, deoarece acesta a oscilat intre taberele lui Victor Ponta si Marian Vanghelie.

Dan Tudorache este membru al PSD sector 1 din 1999, a fost presedinte al Organizatiei locale intre 2001 si 2002 si presedinte executiv intre 2003 si 2005. A fost consilier general la Primaria Municipiului Bucuresti intre 2004 si 2007 si presedinte al PSD sector 1 din 2005. Este viceprimar din anul 2008. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.