Acasă Politic Bucuresti: Guvernul cere Comisiei Europene bani pentru reabilitarea termica a 5.000 de...

Bucuresti: Guvernul cere Comisiei Europene bani pentru reabilitarea termica a 5.000 de blocuri

DISTRIBUIȚI

106330 – 15122011 – Guvernul a declanşat miercuri procedura de solicitare către Comisia Europeană pentru realocarea unor fonduri europene în scopul reabilitării termice a blocurilor de locuit şi finalizării lucrărilor de infrastructură care ţin de Coridorul IV şi de centurile oraşelor, a anunţat prim-ministrul Emil Boc.

          După demersul de miercuri al Guvernului vor urma negocieri cu Comisia Europeană.”Ne aşteptăm ca, cel târziu, în luna mai anul viitor să putem avea aprobarea Comisiei Europene, astfel încât pe tot parcursul verii viitoare să se lucreze la acest două obiective majore”, a menţionat şeful Executivului.

          Realocarea se va face de la Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative (PODCA) şi Programul Operaţional Asistenţă Tehnică (POAT).

  ”Ne aşteptăm ca în urma realocării acestor fonduri să putem reabilita termic circa 5.000 de blocuri, ceea ce va însemna, pentru cetăţean, o factură mai mică şi, pentru economie, mai multe firme care vor avea de lucru în 2012”, a declarat premierul Emil Boc. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.