Acasă Politic Targu Mures: Directorul Directiei Drumuri si Poduri din Mures, trimis in judecata...

Targu Mures: Directorul Directiei Drumuri si Poduri din Mures, trimis in judecata de procurorii anticoruptie

DISTRIBUIȚI

106194 – 09122011 – Directorul Directiei Tehnice Drumuri si Poduri Judetene si Investitii din cadrul Consiliului Judetean Mures, Nicoleta Boachis, a fost trimisa in judecata de procurorii DNA pentru luare de mita.

Potrivit procurorilor, Nicoleta Boachis, in perioada iulie – august 2005, in calitate de directoare la Drumuri si Poduri Mures, a pretins si primit sub titlul de mita un laptop si un telefon mobil in valoare totala de 8.505 lei.

Din probele adunate de procurorii DNA reiese ca reprezentantul unei societati comerciale i-a dat mita Nicoletei Boachis ca sa-i furnizeze informatii care nu sunt publice in legatura cu licitatiile organizate de catre Consiliul Judetean Mures.

Tot in contul laptopului si telefonului mobil, directoarea trebuia sa-i favorizeze firma in castigarea acestor licitatii si sa se asigure de decontarea mai rapida a unor lucrari deja efectuate.

Licitatia pe care dorea sa o castige viza incheierea unui contract de achizitie si montare de panouri si marcaje pentru drumurile publice din judetul Mures.

Dosarul a fost inaintat spre solutionare la Tribunalul Mures. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.