Acasă Politic Bucuresti: Antonescu si Ponta vor face in 2012 o vizita oficiala in...

Bucuresti: Antonescu si Ponta vor face in 2012 o vizita oficiala in SUA

DISTRIBUIȚI

106822 – 09012012 – Cei doi lideri ai USL, Crin Antonescu si Victor Ponta, au anuntat ca anul acesta vor face o vizita oficiala in SUA la o data urmand care va fi stabilita in viitorul apropiat.

„Si eu, si Victor Ponta avem in agenda, urmeaza sa fie fixate datele, intalniri la un nivel politic cat mai inalt cu responsabili politici europeni si poate nu numai. Nu numai pentru ca ne pregatim sa guvernam si avem nevoie de aceste contacte, dar si pentru ca una din problemele care se pun este ca Europa, SUA trebuie sa stie exact ce se intampla in Romania”, a declarat Crin Antonescu duminica seara la Antena 3.

Presedintele liberalilor ii acuza pe cei de la putere ca au „intoxicat” forurile europene si au tinut „un monopol” al comunicarii.

Si in 2011 au aparut informatii ca liderii USL au avut de gand sa faca o vizita in SUA, insa planurile lor au fost „deturnate” de fostul social democrat Mircea Geoana. Vizita acestuia in America a starnit rumoare la vremea respectiva atat la nivelul conducerii Senatului, functie pe care o ocupa inca Geoana, cat si a PSD. Conducătorii PSD in frunte cu Victor Ponta au afirmat ca Mircea Geoana nu a fost mandatat nici de partid pentru a efectua aceasta vizita. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.