Acasă Politic Bucuresti: Eugen Bejinariu: Daca Guvernul isi platea datoriile, nu exista problema caldurii...

Bucuresti: Eugen Bejinariu: Daca Guvernul isi platea datoriile, nu exista problema caldurii in Capitala

DISTRIBUIȚI

106819 – 09012012 – Deputatul PSD Eugen Bejinariu acuză PDL Bucureşti de dezinformare în ceea ce priveşte datoria Primăriei către RADET şi spune că principala responsabilitate în această problemă o poartă Guvernul.   ”Cei de la PDL forţează o dezinformare crasă, încercând să paseze cartoful fierbinte al problemei datoriilor de la Guvern înspre Primăria Bucureşti. Sorin Oprescu a preluat Primăria de la Videanu cu tot cu datoriile către RADET. Problema este că nu a preluat doar datoriile, ci şi penalităţile generate de acestea. Astfel, primarul este blocat de PDL într-un cerc vicios, în care, pe de-o parte, trebuie să achite plata datoriilor, iar pe de altă parte, mai trebuie să găsească bani şi pentru penalităţi, unde vorbim de sume mult mai mari decât datoriile în sine.

 Singura soluţie pentru deblocarea situaţiei stă în mâinile Guvernului. Doar el are posibilitatea să şteargă penalizările şi să-i scutească astfel pe bucureşteni să plătească găurile negre făcute tot de cei din PDL”, spune Bejinariu.           

            Social-democratul mai afirmă că Guvernul nu intervine pentru a debloca situaţia pentru că îi convine. ”Să nu uităm că am intrat într-un an electoral, iar miza celor de la putere este să arate că Sorin Oprescu este vinovat pentru blocaj. În realitate, Sorin Oprescu este ţinut intenţionat cu mâinile legate. Din păcate, cei care plătesc din buzunarul propriu acest joc electoral meschin, operat cu cinism de PDL, sunt bucureştenii”, spune deputatul PSD.

Eugen Bejinariu subliniază că are încredere că Primăria va reuşi să gestioneze situaţia: ”Sunt sigur că primarul Oprescu îşi va face datoria faţă de bucureşteni, chiar dacă Guvernul nu o face, şi îl asigur de întreg sprijinul USL în lupta acestuia cu puterea portocalie. De asemenea, cer Guvernului să înceteze vendeta electorală şi să pună în aplicare cât mai repede ştergerea penalităţilor pe care RADET le are către ELCEN”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.